sâmbătă, 12 octombrie 2013

Facultatea de psihologie

Student in primul an, si nu e prima data.
Totusi, de ce facultatea de psihologie?

Poate ca sunt atat de multe mistere care se ascund in rationamentele umane, sau o curiozitate asupra deciziilor umane.
Indiferent de perspectiva care invaluie aceasta decizie, un lucru ramane sigur.
Studentia a ramas la fel. Cu sperante si zarva primului an de facultate. Cu aglomeratia primului an de facultate, fapt ce nu se mai regaseste si in ultimul an. Cu persoane interesate de cunoastere si cu altele care au venit doar sa cunoasca alte persoane.

Toate misterele unei facultati de psihologie se raspandesc in conceptii si idei ce depasesc cunoasterea oamenilor care au ales aceasta faculatte.

Se poate spune ca unii si-au ales aceasta facultate pentru a cuprinde mintea umana sau pentru a incerca sa-si defineasca propria personalitate. Cuvinte grele pentru intelesul celor din jurul nostru. Mai ales ca acest taram al psihologiei se pierde in realitatea zilnica a oamenilor care au de platit rate si raspunderi zilnice care nu au nevoie de filozofia mintii.

Omul obisnuit nu are nevoie de atat de multe condimente in propria viata, si totusi, psihologii uita acest lucru. Poate ca este cea mai importanta caracteristica a unui viitor psiholog.
Viata reala este diferita de cea din carti, filme sau reclame. Asa ca dragul meu cititor, priveste in sufletul tau si regasestete inainte sa pierzi contactul cu realitatea.
Iti doresc o zi minunata si inteleapta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu