joi, 10 octombrie 2013

Bani pe NET

Bani pe NET este subiectul cel mai spinos pe care il poate trata cineva. De aceea am simtit nevoia sa ating acest subiect pentru a putea contura o imagine de ansamblu.

Cine mai face bani pe net?
Cat se poate castiga pe net?
Cum sa incep sa fac bani pe net?

Sunt atat de multe intrebari incat, uneori, uit ca lumea a devenit  foarte complicata. Schimbarile economice si instabilitatea economica a adus in fata nevoia de a aborda si alte domenii ale vietii cotidiene.
  De aceea s-a nascut o nevoie acuta de a avea castiguri, daca se poate cat mai multe si mai usor de obtinut, din mediul on-line. Si totusi, cine poate castiga din mediul on-line?
  Grea intrebare pentru ca abordarea castigurilor din on-line depinde de foarte multi factori. Si cand te gandesti ca nu stiu ce " guru " scoate miile de dolari peste noapte. Hmmm, si de aceea ma intreb cat de creduli mpot sa mai fie unii oameni. Raspunsul...atat cat trebuie pentru ca altii sa castige dupa urma naivitatii lor.

Dar sa trecem peste sistemele MLM si sa abordam microserviciile, de mare cautare in ziua de azi.
Hmmmm, pai aici mlucrurile se schimba putin. Prima data, chiar trebuie sa ai ce oferii, iar apoi vine abilitatea ta de a te face cunoscut in ceea ce vrei sa oferi. Concurenta destul de mare, specialisti destul de multi si " balta " cam adanca.

Poate ca sunt bune sistemele de profitshare.
Hmmmm, ce idee. Dar ti se potriveste?
Eu nu am cum sa stiu, poate ca ai ceva bloguri sau chiar site-uri care au trafic bunicel. Cine stie?

Putem continua cu ideile de a face bani pe net, crede-ma sunt foarte multe, important este sa alegi ceea ce ti se potriveste si .... sa profiti de acel domeniu. Restul, nu conteaza.

Bafta si spune-mi si mie daca tu cunosti formule secrete pe care le putem impartasii si altora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu